produkt

Seria T5 Seria me një fazë të dyfishtë Fuçi ekstraktues të pluhurit të pluhurit të pluhurit Industrial Pajisjet e nxehta të shitjes së nxehtë

Përshkrimi i shkurtër: 2 fuçi, të integruara me ndarës për para-filtrimin, "Toray" Polester PTFE Filter HEPA i veshur me HEPA. Vlen për gjendjen e vazhdueshme të punës, madhësinë e vogël dhe pluhurin e sasisë së madhe. Veçanërisht vlen për industrinë e bluarjes dhe lustrimit të dyshemesë. Karakteristikat kryesore: Tre motorë Ametek, për kontrollin e ON/OFF në mënyrë të pavarur. Sistemi i çantave të palosshme të vazhdueshme, e lehtë dhe e shpejtë dhe shkarkim i shpejtë. 2 fuçi, para-filtri është ndarës i ciklonit, duke filtruar më shumë se 98% pluhur, të bëjë më pak pluhur për të hyrë në fshesë më të pastër, të zgjasë kohën e punës të vakumeve, për të mbrojtur filtrat në vakum dhe për të zgjatur kohën e jetës. Filtri HEPA i veshur me PTFE, humbje e ulët e presionit, efikasitet i lartë i filtrit

Detaje

Etiketat e produkteve

Përshkrimi i kësaj serie T5 Seria me një fazë të dyfishtë Fuçi DYT E DYT E DYT E DUHET PAJISJE PAJ
Përshkrimi i shkurtër: 2 fuçi, të integruara me ndarës për para-filtrimin, "Toray" Polester PTFE Filter HEPA i veshur me HEPA.
Vlen për gjendjen e vazhdueshme të punës, madhësinë e vogël dhe pluhurin e sasisë së madhe.
Veçanërisht vlen për industrinë e bluarjes dhe lustrimit të dyshemesë. Ne jemi prodhuesi dhe ofruesi i shërbimit të shitjeve të pajisjeve për heqjen e pluhurit Shitje e nxehtë. Ekipi ynë ka një cilësi të mirë profesionale dhe një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë. Pajisjet e tyre industriale për heqjen e pluhurit Pricemimi i ulët eksportohet në shumë njerëz vendet në mbarë botën dhe ka një reputacion të mirë të tregut. Ne do të ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të produktit sipas kërkesave tuaja. Nëse dëshironi të dini në lidhje me politikën tonë të shitjes së nxehtë të Shitjeve të Nxjerrjes së Pluhurit, ju lutemi klikoni "Dërgoni mesazh" për të na kontaktuar.

Karakteristikat kryesore

Tre motorë Ametek, për kontrollin e On/Off në mënyrë të pavarur.
Sistemi i çantave të palosshme të vazhdueshme, e lehtë dhe e shpejtë dhe shkarkim i shpejtë.
2 fuçi, para-filtri është ndarës i ciklonit, duke filtruar më shumë se 98% pluhur, të bëjë më pak pluhur për të hyrë në fshesë më të pastër, të zgjasë kohën e punës të vakumeve, për të mbrojtur filtrat në vakum dhe për të zgjatur kohën e jetës.
Filtri HEPA i veshur me PTFE, humbje e ulët e presionit, efikasitet i lartë i filtrit

Parametrat e kësaj serie T5 Faza e një faze me dy faza të dyfishta për heqjen e pluhurit të pluhurit Industrial Fabrika e Pajisjeve
Modelet dhe specifikimet e serive T5
Model T502 T502-110V
Tension 240V 50/60Hz 110V50/60Hz
Fuqia (KW) 3.6 2.4
Vakum (MBAR) 200 200
Rrjedha e ajrit (M³/H) 600 485
Zhurma (DBA) 80
Lloj filtri HEPA Filter "Toray" Polester
Zona e filtrit (cm³) 30000
Kapacitet filtri 0.3 μm > 99.5%
Pastrim filtri Pastrimi i filtrit të pulsit jet Pastrimi i filtrit të drejtuar nga motori
Inç i dimensionit (mm) 25.7 ″ x40.5 ″ x57.5 ″/650x1030x1460

Fotografitë e këtij Serie me shumicë T5 Seria me një fazë të dyfishtë të dyfishtë të fuçisë së pluhurit të pluhurit Industrial Pajisjet e heqjes së pluhurit

T5-1--1590051094000
T5-2--1590051103000

• I mëparshmi:
  • Tjetra:

• Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni