Seria T5 Seria me një fazë të dyfishtë Fuçi ekstraktues të pluhurit të pluhurit të pluhurit Industrial Pajisjet e nxehta të shitjes së nxehtë
Përshkrimi i kësaj serie T5 Seria me një fazë të dyfishtë Fuçi DYT E DYT E DYT E DUHET PAJISJE PAJ
Përshkrimi i shkurtër: 2 fuçi, të integruara me ndarës për para-filtrimin, "Toray" Polester PTFE Filter HEPA i veshur me HEPA.
Vlen për gjendjen e vazhdueshme të punës, madhësinë e vogël dhe pluhurin e sasisë së madhe.
Veçanërisht vlen për industrinë e bluarjes dhe lustrimit të dyshemesë. Ne jemi prodhuesi dhe ofruesi i shërbimit të shitjeve të pajisjeve për heqjen e pluhurit Shitje e nxehtë. Ekipi ynë ka një cilësi të mirë profesionale dhe një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë. Pajisjet e tyre industriale për heqjen e pluhurit Pricemimi i ulët eksportohet në shumë njerëz vendet në mbarë botën dhe ka një reputacion të mirë të tregut. Ne do të ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të produktit sipas kërkesave tuaja. Nëse dëshironi të dini në lidhje me politikën tonë të shitjes së nxehtë të Shitjeve të Nxjerrjes së Pluhurit, ju lutemi klikoni "Dërgoni mesazh" për të na kontaktuar.
Vlen për gjendjen e vazhdueshme të punës, madhësinë e vogël dhe pluhurin e sasisë së madhe.
Veçanërisht vlen për industrinë e bluarjes dhe lustrimit të dyshemesë. Ne jemi prodhuesi dhe ofruesi i shërbimit të shitjeve të pajisjeve për heqjen e pluhurit Shitje e nxehtë. Ekipi ynë ka një cilësi të mirë profesionale dhe një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë. Pajisjet e tyre industriale për heqjen e pluhurit Pricemimi i ulët eksportohet në shumë njerëz vendet në mbarë botën dhe ka një reputacion të mirë të tregut. Ne do të ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të produktit sipas kërkesave tuaja. Nëse dëshironi të dini në lidhje me politikën tonë të shitjes së nxehtë të Shitjeve të Nxjerrjes së Pluhurit, ju lutemi klikoni "Dërgoni mesazh" për të na kontaktuar.
Karakteristikat kryesore
Tre motorë Ametek, për kontrollin e On/Off në mënyrë të pavarur.
Sistemi i çantave të palosshme të vazhdueshme, e lehtë dhe e shpejtë dhe shkarkim i shpejtë.
2 fuçi, para-filtri është ndarës i ciklonit, duke filtruar më shumë se 98% pluhur, të bëjë më pak pluhur për të hyrë në fshesë më të pastër, të zgjasë kohën e punës të vakumeve, për të mbrojtur filtrat në vakum dhe për të zgjatur kohën e jetës.
Filtri HEPA i veshur me PTFE, humbje e ulët e presionit, efikasitet i lartë i filtrit
Parametrat e kësaj serie T5 Faza e një faze me dy faza të dyfishta për heqjen e pluhurit të pluhurit Industrial Fabrika e Pajisjeve
Modelet dhe specifikimet e serive T5 | ||
Model | T502 | T502-110V |
Tension | 240V 50/60Hz | 110V50/60Hz |
Fuqia (KW) | 3.6 | 2.4 |
Vakum (MBAR) | 200 | 200 |
Rrjedha e ajrit (M³/H) | 600 | 485 |
Zhurma (DBA) | 80 | |
Lloj filtri | HEPA Filter "Toray" Polester | |
Zona e filtrit (cm³) | 30000 | |
Kapacitet filtri | 0.3 μm > 99.5% | |
Pastrim filtri | Pastrimi i filtrit të pulsit jet | Pastrimi i filtrit të drejtuar nga motori |
Inç i dimensionit (mm) | 25.7 ″ x40.5 ″ x57.5 ″/650x1030x1460 |
Fotografitë e këtij Serie me shumicë T5 Seria me një fazë të dyfishtë të dyfishtë të fuçisë së pluhurit të pluhurit Industrial Pajisjet e heqjes së pluhurit

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni