produkt

Pajisje për heqjen e pluhurit industrial me fuçi të dyfishtë me një fazë të serisë T5, shitje e nxehtë

Përshkrim i shkurtër: 2 fuçi, të integruara me ndarës për parafiltrim, filtër HEPA i veshur me PTFE poliester "TORAY". Zbatohet për kushte pune të vazhdueshme, madhësi të vogël dhe sasi të madhe pluhuri. Zbatohet veçanërisht në industrinë e lëmimit dhe lustrimit të dyshemeve. Karakteristikat kryesore: Tre motorë Ametek, për të kontrolluar në mënyrë të pavarur ndezjen/fikjen. Sistem qesesh të palosshme me zbritje të vazhdueshme, ngarkim/shkarkim i lehtë dhe i shpejtë. 2 fuçi, parafiltri është ndarës ciklon, që filtron më shumë se 98% pluhur, bën që më pak pluhur të hyjë në fshesë me korrent, zgjat kohën e punës së fshesës me korrent, për të mbrojtur filtrat në vakum dhe për të zgjatur jetëgjatësinë. Filtër HEPA i veshur me PTFE, humbje e ulët presioni, efikasitet i lartë i filtrit.

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

Përshkrimi i kësaj pajisjeje për heqjen e pluhurit industrial me fuçi të dyfishtë me një fazë të serisë T5, shitje e nxehtë
Përshkrim i shkurtër: 2 fuçi, të integruara me ndarës për parafiltrim, filtër HEPA i veshur me poliester PTFE “TORAY”.
Vlen për kushte pune të vazhdueshme, madhësi të vogël dhe sasi të madhe pluhuri.
Vlen veçanërisht për industrinë e lëmimit dhe lustrimit të dyshemeve. Ne jemi prodhues dhe ofrues shërbimesh shitjeje të pajisjeve për heqjen e pluhurit me çmim të nxehtë. Ekipi ynë ka një cilësi të mirë profesionale dhe një ndjenjë të fortë përgjegjësie. Pajisjet tona industriale për heqjen e pluhurit me çmim të ulët eksportohen në shumë vende të botës dhe kanë një reputacion të mirë në treg. Ne do të ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të produktit sipas kërkesave tuaja. Nëse dëshironi të dini rreth politikës sonë të shitjeve të pajisjeve për heqjen e pluhurit me çmim të nxehtë, ju lutemi klikoni "Dërgo Mesazh" për të na kontaktuar.

Karakteristikat kryesore

Tre motorë Ametek, për të kontrolluar në mënyrë të pavarur ndezjen/fikjen.
Sistem çantash të palosshme me zbritje të vazhdueshme, ngarkim/shkarkim i lehtë dhe i shpejtë.
2 fuçi, parafiltri është ndarës ciklon, që filtron më shumë se 98% pluhur, bën që më pak pluhur të hyjë në fshesë me korrent, zgjat kohën e punës së fshesës me korrent, mbron filtrat në fshesë me korrent dhe zgjat jetëgjatësinë e saj.
Filtër HEPA i veshur me PTFE, humbje e ulët presioni, efikasitet i lartë i filtrit

Parametrat e këtij nxjerrësi pluhuri me fuçi të dyfishtë me një fazë të serisë T5, pajisje industriale për heqjen e pluhurit
Modelet dhe specifikimet e serisë T5
Model T502 T502-110V
Tensioni 240V 50/60HZ 110V50/60HZ
Fuqia (kW) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 200 200
Rrjedha e ajrit (m³/orë) 600 485
Zhurma (dbA) 80
Lloji i filtrit Filtër HEPA “TORAY” prej poliesteri
Sipërfaqja e filtrit (cm³) 30000
Kapaciteti i filtrit 0.3μm>99.5%
Pastrimi i filtrit Pastrimi i filtrit me puls Jet Pastrimi i filtrit me motor
Dimensionet inç (mm) 25.7″x40.5″x57.5″/650X1030X1460

Foto të kësaj pajisjeje me shumicë për nxjerrjen e pluhurit me fuçi të dyfishtë me një fazë T5, për heqjen e pluhurit industrial

T5-1--1590051094000
T5-2--1590051103000

• Më parë:
  • Tjetra:

• Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni